Ana içeriğe atla

Psikoloji Bölümü Kıbrıs Türk Yeşil Ay Derneği ile Birlikte Bağımlılığa Karşı Mücadele Edecek

ASBÜ-KKTC Psikoloji Bölümü ile Kıbrıs Türk Yeşil Ay Derneği arasında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde 14 haftalık öğrenci staj programı konusunda mutabakata varıldı. Öğrencilerimiz 21 Şubattan itibaren Kıbrıs Türk Yeşil Ay Derneği’nin bağımlılıkla ilgili projelerinde görev alacaklar. Kıbrıs Türk Yeşilay Derneği Başkanı Fatma Çamlıköylü ve Prof.Dr. Rejep Rejepov, Psikolog adaylarının farklı projelerde görev yaparak bilgi ve tecrübelerini arttıracaklarını belirttiler.

ASBÜ Kuzey Kıbrıs Psikoloji Mezunları Klinik Stajlarına Başlıyor

2020-2021 Bahar Dönemi mezun adaylarımız başta Lefkoşa Dr. Burhan Nalbanoğlu Devlet Hastahanesi, Onkoloji Bölümü, Psikolojik Destek Birimi olmak üzere, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu gibi kurumlarda 21 Şubat 2022 tarihinden itibaren klinik gözlem ve uygulamalarına başlayacaklardır. Rotasyona tabii olacak olan adaylarımıza başarılar diliyoruz.